sâmbătă, 24 octombrie 2009

Spune-mi ce culoare preferi, ca să îţi spun ce fel de persoană eşti!



             Te-ai gândit vreodată că paleta cromatică iţi poate influenţa felul în care gândeşti, starea de spirit sau îţi poate atrage atenţia nemaipăsându-ţi de celelalte lucruri?
        Dacă nu , îţi pot spune eu că de la a vedea o pată de culoare într-o ţinută banală până la culoarea pe care o preferi nu mai rămâne decât un pas de făcut. .
        Ai realizat până acum de ce garderoba ta este desprinsă ca dintr-un peisaj mohorât de toamnă, fără pic de viaţă?
        Acest lucru se datorează faptului că eşti o persoană mult prea serioasă , ocupată, cu rădăcini puternice  şi în rând cu toată lumea, de ce să calci tocmai tu peste aceste culori mohorâte, închise şi sobre? Să ştii că o pată de culoare, cât de mică, niciodată nu strică.
         Mergi pe stradă, în drum spre serviciu, însă realizezi că nu treci neobservată, să fie oare de la pardesiul tău chic sau de la eşarfa pe care ai aşezat-o delicat în jurul gâtului?
         Dacă îţi place să    abordezi stiluri  precum casual sau sport şi preferi culorile deschise, înseamnă că eşti cea care dă un strop de energie la job, chiar şi o mică speranţă în relaţia şef-subaltern , cu siguranţă tu îl vei îmbuna, acest lucru însemnând un prilej de cinste din partea colegilor tăi.
          Un alt caz ar fi acela în care tu porţi orice culoare, poate una la un cercel, alta la celălalt, iar in cel mai rău caz  ţi se spune des că arăţi ca o sorcovă. Din păcate pentru tine, trebuie să renunţi a mai fi confuză în tot ceea ce faci, aşadar pune punctul pe “I”.Daca îţi propui să-ţi  vopseşti părul într-o culoare, nu devia de la ea, mergi până la capat, numai aşa vei învăţa din greşeli , vei gândi raţional când şi ce culoare îţi trebuie!
                                                                                             Simona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu